Inom kvalitetsstandarder är ISO 9001 vanligtvis den mest välkända och använda inom olika branscher. Men när det gäller hälso- och sjukvården finns det ett behov av en standard som är skräddarsydd för just denna sektor. Därför har man tagit fram ISO 15224 – en vårdanpassad version av ISO 9001 som är specifikt utformad för att möta vårdens unika utmaningar och behov.

Genom att införa ett ledningssystem baserat på ISO 15224 kan sjukvårdsorganisationer uppnå förbättrade nivåer av kvalitet, säkerhet och patientsäkerhet. ISO 15224 tar hänsyn till de särskilda krav som sjukvården står inför. Processen för att implementera standarden liknar i stort sett arbetet och insatserna som krävs för att införa ISO 9001.

I dagens hälso- och sjukvårdslagstiftning är kvalitet en central och avgörande faktor. ISO 15224 är i perfekt harmoni med dessa lagkrav och hjälper organisationer att uppfylla och överträffa kraven för att leverera vårdkvalitet. Genom att implementera ISO 15224 får vårdgivare och vårdinrättningar en tydlig och strukturerad vägledning för att förbättra sina kvalitetsprocesser och säkerställa bästa möjliga vårdupplevelse för patienter och deras närstående.

Migalons erfarna konsulter har varit drivande i införandet av kvalitetsledningssystem i över 50 vårdföretag. Vi har djup förståelse för vårdsektorns unika utmaningar och behov. Vår expertis sträcker sig över olika typer av vårdinrättningar och specialiteter, och vi är väl förtrogna med de komplexa krav som krävs för att leverera vård av högsta kvalitet.

Vi kan hjälpa er att lyfta er vårdverksamhet till nya höjder genom att implementera ett ledningssystem för kvalitet baserat på ISO 15224. Våra konsulter kommer att guida er genom hela processen, från planering och design till implementering och certifiering. Vi skräddarsyr lösningar som passar just er organisation och ser till att ni når era kvalitetsmål och överträffar era förväntningar.

Tillsammans kan vi utveckla hälso- och sjukvården med ISO 15224. Kontakta oss idag för att inleda er resa mot en framtid med förbättrad vårdkvalitet och en bättre upplevelse för både patienter och vårdpersonal.

Taggar

Kommentarsfältet är stängt