ISO 45001 är den mest spridda och accepterade internationella standarden inom arbetsmiljöledningssystem och ersätter den äldre OHSAS 18001-standarden. Med fokus på intressenternas krav och din organisations specifika behov ger ISO 45001 dig en verktygslåda  för att bygga upp ett systematiskt arbetsmiljöarbete som säkerställer både säkerheten på arbetsplatsen och en kompetent arbetskraft.

Med ett införande av ISO 45001 skapar du inte bara en trygg arbetsmiljö utan också en arbetsplats där arbetet utförs på ett professionellt sätt. Genom att följa standarden och arbetsmiljölagen kan du säkerställa att du uppfyller de högsta kraven och att ditt företag lever upp till de bästa arbetssätten.

För företag som strävar efter att bli arbetsmiljöcertifierade är det en betydande fördel att ha ett kvalitetsledningssystem baserat på ISO 9001 som grund. Genom att integrera de två standarderna kan du skapa en heltäckande och effektiv hantering av både kvalitet och arbetsmiljö.

Migalons konsulter har erfarenhet av att implementera arbetsmiljöledningssystem enligt ISO 45001 i företag av alla storlekar och inom olika branscher. Vi har hjälpt både små och stora företag inom tung industri, energiproduktion, verkstad, kontor och sjukvård att bygga upp en säker och effektiv arbetsmiljö.

Säkerställ en trygg arbetsplats och ta ditt företags arbetsmiljö till nya höjder med ISO 45001. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att implementera en framgångsrik arbetsmiljöledning. Tillsammans kan vi skapa en arbetsmiljö där dina medarbetare kan blomstra och ditt företag kan nå sin fulla potential. En trygg arbetsmiljö är en konkurrensfördel både vid försäljning och rekrytering.

Taggar

Kommentarsfältet är stängt